Loodgieter gezocht? PDV Installatietechniek!

Als loodgieter verzorgen wij voor elke badkamer, toilet en keuken het loodgieterswerk. Kwalitatief hoogwaardig werk dat tot in lengte van jaren goed blijft functioneren. Veilig en netjes afgewerkt. En dat allemaal voor een verrassend betaalbare prijs. PDV Installatietechniek, jouw loodgieter voor Stadskanaal en verre omgeving.

Loodgieter nodig?

Nieuwe keuken?

Wil je een nieuwe keuken? Kom voor het loodgieters- en installatiewerk naar PDV Installatietechniek. Op basis van vakmanschap als loodgieter voor keukens denken wij mee in elke situatie. Je krijgt van ons advies op maat, voor een optimaal resultaat. Wij onderscheiden ons in betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak, daar kun je op vertrouwen.

Badkamer verbouwen of renoveren?

Een mooie badkamer en toiletruimte zijn aanwinsten voor elke woning. Wil je de badkamer verbouwen of renoveren? Als gespecialiseerd en ervaren loodgieter verzorgt PDV Installatietechniek de waterleidinginstallatie en riolering precies zoals gewenst: veilig en keurig afgewerkt. Dat is het gespecialiseerde vakmanschap van ons installatiebedrijf. Wij brengen elke badkamerrenovatie tot een goed einde.

Waarom kies je PDV Installatietechniek als loodgieter?

Zeer ervaren loodgieter

Betrouwbaar in nakomen van afspraken

Eerlijke prijzen

Vooraf een heldere, complete offerte

Aangenaam samenwerken

Wat kost een nieuwe keuken of badkamer?

Wat kost een nieuwe badkamer of keuken? Die vraag krijgen wij vaak. Ons antwoord: bij PDV Installatietechniek geen cent teveel. Want wij leveren eerlijk vakwerk voor een eerlijke prijs. Bij ons weet je bovendien vooraf precies waar je aan toe bent: je krijgt altijd een heldere, complete offerte.

Offerte aanvragen